Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím bombastickou rozhlasovou ústřednu Jeil JPA 1240A http://www.sramus.cz/det.php?IDzb=11357 Tato bombastická ústředna je schopna při přidáni dalších koncových stupňů ozvučit celou obec.... Má vystup na jeden 4ohmovy reproduktor který se položí vedle a slouží pro kontrolu vysílaného signálu případně poslouchaní radia pak má 5x vystup 100v 50W pro rozhlas. Ústředna sama o sobě stoji kolem 20 000 Kč a + ktomu se dokupuje rádio s digitálním tunerem a 6 předvolbami které stoji kolem 4000 Kč.dohromady stala tato ústředna 24 000kč. Nabízena ústředna je plně funkční+je k ni návod na Použiti a schéma+napájecí kabel.. Má cena teto ústředny je 10 000Kč dohoda jista.. Tato ústředna byla vyřazena ze staré školy...... Naprosto superní šance,super cena perfektní ústředna která má velice mnoho funkci k použiti a za super cenu kde jinde neuvidíte..., prodám, na prodej,MEGA USTŘEDNA Jeil JPA 1240A ZA EXTRA CENU, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace