Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám satelitní přijímač Topfield TF 7700HSCI. Funkce: plně kompatibilní s DVB-S/DVB-S2(H.264) HD, 2 sloty pro vložení modulu, aktualizace firmware prostřednictvím USB, podporuje MPEG-2, MPEG-4, H.264 a je plně kompatibilní s DVB, 2 sloty pro vložení modulu pro systémy CONAX, CRYPTOWORKS, IRDETO, NAGRAVISION, SECA & VIACCESS, DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 a USALS (DiSEqC 1.3), 5000 volitených pozic (TV a rádio), podpora vícejazyčného audia, podpora vícejazyčného textu v menu, úprava seznamu programů, úprava seznamu oblíbených programů, On-Screen (OSD) Display ve věrných barvách, elektronický programový průvodce (EPG) pro zobrazení informací o pořadech na obrazovce, podpora titulků, podpora teletextu prostřednictvím vkládání a softwarové emulace VBI, rodičovský zámek dle stanice nebo vysílaného pořadu, aktualizace firmware prostřednictvím portu USB 2.0, přesun firmware a dat z přijímače do přijímače, S/PDIF pro digitální audio nebo výstup Dolby AC-3 atd., prodám, na prodej,Satelitní přijímač Topfield TF 7700HSCI, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace