Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nejmenší kamera se záznamem zvuku na SD kartu. Stručný popis funkcí: * kvalitní snímač s rozlišením videa 720x480 * záznam rychlostí 30 snímků za vteřinu * záznam na paměťové karty microSD do kapacity až 8GB * po připojení k PC funguje jako USB disk bez instalace ovladačů ve Windows. ! * jediným stiskem tlačítka se změní ve webovou kameru. ! * ukládá videa se zvukem a časovou značkou dole v obraze * režim vox, kdy kamera sleduje hluk v okolí a pokud zaznamená ruch, začne nahrávat * 1Gb záznamu = asi 40 minut * na jedno nabití zvládne nahrávat až 2 hodiny, nabít lze z kteréhokoliv USB zařízení, nebo nabíječkou Balení obsahuje: * kamerka + základní držák "krokodýl" * magnetický držák na kovové předměty * držák na přišroubování * šňůrka na krk * CD s ovladačem pro webovou kameru * Slovenský Manuál * USB kabel pro nabíjení a propojení s PC * Sí'tovou 250v - USB nabíječku. , prodám, na prodej,Mini DV Kamerka MD80 720x480 pixelů, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace