Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám nový FM transmitter MP4 s LCD displejem do auta viz popis: Nyní si můžete ve Vašem automobilu přehrávat multimediální soubory (JPG, MP4, MP3, AMV) pomocí FM rádiových vln. FM Přehrávač má vestavěný LCD displej s úhlopříčkou 1,6 palce pro přehrávání videí či obrázku. Nezastoupí běžné obrazovky v autě, ale pro snazší orientaci v FM transmitteru určitě dobrá věc. V soupravě se navíc nachází bezdrátové dálkové ovládání podporující všechny funkce vysílače, takže obsluha přístroje se stává ještě jednodušší! Výhody: + Podpora obrázků, animací, videí a písniček. + Malý 1,6" LCD displej. + Zobrazuje na displeji pořadí a název skladby. + Paměť na poslední písničku a nastavení hlasitosti a frekvence. Equalizer: Normal, Rock, Pop, Classic, Country, Jazz a DBB. Ovládací tlačítka na fm transmitter: nabídka, hlasitost, přehrávání/pauza, dolů/nahoru. Parametry: Barevné provedení: červené Displej: 1,6" Podporované formáty: MP3, MP4, WMA, ASF, WAV Podporované grafické formáty: JPG, GI, prodám, na prodej,FM transmitter MP4 MP3 LCD 1,6" na , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace