Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Mivvy record M8 je nejvybavenějším přehrávačem z rodiny mivvy, disponuje velice příjemnými rozměry a hmotností, nicméně na funkčnosti nijak nestrádá. Je vybaven jemným QVGA displejem, kromě vnitřní paměti je možné svá data uložit i na paměťovou kartu, na cestách jistě oceníte integrované FM rádio a vhod přijde i přehrávač videí, prohlížeč obrázků či čtečka dnes tolik populárních elektronických knih. Technická specifikace * Jemný QVGA displej (320×240 bodů), úhlopříčka 2.8“, 256k barev, TFT * Podpora hudebních souborů MP3, WMA, WAV ,FLAC, APE, OGG, RA, AMR, AAC s možností nastavení kvality a regulací rychlosti při přehrávání * Různé režimy přehrávání: Skladbu jednou / Opakovat skladbu /Jednou složku/ Opakovat složku / Vše jednou / Vše opakovat/Ukázka/Postupné přehrávání/Náhodně * Podpora video formátů MPEG-4 (AVI), DivX, XviD, RMVB a RM, celoobrazovkový režim, výstup na sluchátka/reproduktory * a jiné.., prodám, na prodej,mivvy MP4 přehrávač record M8 2,8\" 8GB, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace