Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám nový vysoce kvalitní univerzální přenosný MP3 přehrávač se 3 reproduktory dovolí kdykoliv pohodlně poslouchat hudbu. Je velmi praktický, šikovný, lze jej postavit na skříňku nebo stolek, přenosný – můžete si jej vzít s sebou(na večírek, mejdan, na prázdniny, do auta, do kanceláře, na zahrádku atp.). Vyznačuje se čistým zvukem a velkou hlasitostí – vhodný na táboření, k táboráku. Ve spodní části přehrávače jsou gumové nožičky zlepšující stabilitu. Specifikace: 4 reproduktory (2x woofer + 2x tweeter) Výstupní výkon: 6 W (3 W + 3 W) THD Přenosové pásmo: 150 – 18 000 Hz Hlasitost: přes 80 dB Vstupy: line in, USB, čtečka karet, DC 5 V Rozměry přehrávače: 11 x 9 x 10 cm Hmotnost: asi 500 g Obsah soupravy: MP3 přehrávač s reproduktorem SU-06 Dálkové ovládání Přívodní USB kabel, prodám, na prodej,MP3 přehrávač radio + reproduktory, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace