Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Procesor DLP Dolby Lake LP4D12 4in 12Out Skvělé zvukové procesory, ve skvělé kondici a v dobrém stavu, tyto procesory byly vytaženy z pracovní linky, každý prodej je pro jeden procesor zobrazen na fotografii, ale máme celkem 3 na skladě. Zkontrolujte prosím "dostupné množství, abyste zjistili, kolik je k dispozici v době nákupu" " Tento přístroj je používán. Byl převzat z instalace, plně testován a ve vynikajícím provozním stavu! Velmi malé škrábance na vrcholu jednotky, protože jsou v racku. (viz obrázky) LP4D12 nabízí 4 analogové vstupy a 12 analogových výstupů. Firmware: LP 1.50.53 napětí je 100 až 240 V 50 / 60HZ velmi dobrý použitý stav Počet kanálů: až 8 v / 16 out Připojení: digitální vstup AES / EBU, digitální výstup AES / EBU, digitální vstup S / PDIF, rozhraní USB, XLR vstup, výstup XLR Form factor: montáž do stojanu, prodám, na prodej,Procesor DLP Dolby Lake LP4D12 4in , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace