Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám přenosné DVD Philips PET716/12, kupované v dubnu 2009, takže je ještě 17 měsíců v záruce, plně funkční, bez závad! kompletní balení-krabice, DVD, návod, nabíječka, nabíječka do auta, dálkové ovládání, AV kabel, doklad o koupi, zár. list Přenosný DVD přehrávač, úhlopříčka 18cm, rozlišení 480(š)x234(v)x3(RGB), jas 200cd/m2, kontrast 250:1, doba odezvy 30ms, přehrává CD-R/RW, DVD+R/+RW, DVD-R/RW, Video CD/SVCD, MP3, Picture CD, DivX, až 2 hodiny přehrávání s akumulátorem, odolnost proti otřesům, síťový adaptér DC-in 9V (110-240V, 50/60Hz), dálkové ovládání Posaďte se, uvolněte se a sledujte filmy na cestách se 7palcovým TFT LCD displejem Philips PET716. Vychutnejte si oblíbené filmy na discích DVD, DivX® , MPEG4 a hudbu na discích MP3-CD a CD nebo obdivujte fotografie ve formátu JPEG – kdykoli a kdekoli. původní cena 3000Kč,- cena nyní: 2000Kč,-. , prodám, na prodej,přenosné DVD PHILIPS PET716-záruka, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace