Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů BOLEST

Bolest zubů, bolest v krku, afty??

Bolest zubů, bolest v krku, afty??

2009-03-08 20:23:06

Tak tyto neduhy už nás netrápí :o) když nás začnou bolet zuby - potřeme dásně OK Alfou+...když nás bolí v krku - OK Alfou+ vykloktáme...a když se objeví aftíky? i tady pomůže OK Alfa+ - čistě bylinný produkt. Trpíte vy nebo vaše děti na záněty v uších? Stačí pár kapek OK Alfy+ do uší... A nejen to - OK Alfa+ posiluje také imunitu, potlačuje záněty, působí antibioticky, ...dali jsme sbohem nemocem

BOLEST

BOLEST

2009-03-16 11:45:51

REŽIE:PRACHYA PINKAEW Poté co se Pear-Ploy a Pongpop přestěhovali na venkov, představovali si, že to bude nejšťastnější období jejich života. Chtěli mít klid pro sebe a hlavně pro výchovu svého ještě nenarozeného potomka. Novorozeně ale bez přestání křičí a místní lékař určí chlapcovu diagnózu jako dětskou koliku. Matka má však silné tušení, že je to něco mnohem děsivějšího. Zlé síly se vydaly na pochod a ona se obává, že její syn je v jejich moci. Měsíce plynou a chlapcův křik stále neustává... 90 minut.

Bolest žaludku??

Bolest žaludku??

2009-03-24 19:45:09

Pokud vás trápí těžký žaludek jako trápil po různých jídlech mě, vyzkoušejte i vy Emulips. Já si už dneska můžu dát bez problémů i rybičky a olivy, které mám moc ráda a tlak v žaludku už necítím. Stačí pár kapek po jídle...navíc se mi upravily i problémy s vyprazdňováním :o)

VÍCE MLÍČKA,ŽÁDNÁ BOLEST BŘÍŠKA!!!!

VÍCE MLÍČKA,ŽÁDNÁ BOLEST BŘÍŠKA!!!!

2010-06-10 20:07:28

Mateřské mléko je pro vašeho drobečka to nejlepší. Máte málo mléka? Máte pocit, že kojíte neustále? Vyzkoušejte Emulips - je to český, čistě přírodní produkt bez jakékoliv chemie. Podporuje tvorbu mléka a tím i prodlužuje intervaly mezi kojením. Neváhejte !!!Uděláte maximum a bez chemie !!! a navíc Emulipsem prospějete i svému miminku - nebude trpět na bolesti bříška a prdíky :o) Příjemný je také efekt hubutí, kdy Vám přirozenou zdravou cestou napomůže k odbourání kilíček, co Vám případně zůstaly po porodu! Baleni 50ml = 100 dávek!!! Vyberte si svou příchuť - Citron, Natur, Skořice, Česnek, Anýz Poštovné ZDARMA + poradenství (Eva Bělohoubková, 03-002384)

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

REŽIE:PRACHYA PINKAEW Poté co se Pear-Ploy a Pongpop přestěhovali na venkov, představovali si, že to bude nejšťastnější období jejich života. Chtěli mít klid pro sebe a hlavně pro výchovu svého ještě nenarozeného potomka. Novorozeně ale bez přestání křičí a místní lékař určí chlapcovu diagnózu jako dětskou koliku. Matka má však silné tušení, že je to něco mnohem děsivějšího. Zlé síly se vydaly na pochod a ona se obává, že její syn je v jejich moci. Měsíce plynou a chlapcův křik stále neustává... 90 minut., prodám, na prodej,BOLEST, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace