Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

MIXTRACK PRO je výkonný digitální DJ systém pro práci s DJ softwarem. Časem prověřená koncepce dvou ploten a mixu je perfektní řešení pro snadnou práci a široké možnosti DJ technik. MIXTRACK PRO však není jen kontroler, ale má také zabudované audio rozhraní, takže můžete připojit sluchátka nebo zvukový systém. MIXTRACK PRO má dvě ovládací sekce s velkými a na dotek ciltivými talíři a nabízí také transportní tlačítka. V prostřední části naleznete mixovací sekci s nezbytným crossfaderem. MIXTRACK PRO je z výroby mapován pro použití s Traktor LE softwarem. Tento populární DJ software byl vytvořen pro mixáž, remix a produkci hudby. K tomu dodám nový sluchátka Numark které jsem pořizoval k tomu,všechno je v dobrym stavum,doma to mám tak 3 mesice a leží mi to jen v krabici,bohužel na to nemám čas. Vše k tomu je,stačí jen nainstalovat a hrát , prodám, na prodej,NUMARK MIXTRACK PRO MIDI, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace